Новият хит на Пусикет Долс - вдъхновен от Индия (видео)

„Пусикет долс" пускат видеоклип в стил Боливуд към новото си парче "Jai Ho" (Джай хо"). В него ще видим как сексапилната Никол се разхожда на жп гара, преследвана от мистериозен мъж. С пищната си хореография, вдъхновена

2009-03-23 15:27:24
Новият хит на Пусикет Долс - вдъхновен от Индия (видео)
„Пусикет долс" пускат видеоклип в стил Боливуд към новото си парче "Jai Ho" (Джай хо"). В него ще видим как сексапилната Никол се разхожда на жп гара, преследвана от мистериозен мъж.

С пищната си хореография, вдъхновена от блясъка на Боливуд, и със сцените, взаимствани от филма "Беднякът милионер" се очертава това да е следващият тотален хит на групата. Песента "Jai Ho" (Джай хо") в превод означава „ти си моята съдба", и всъщност е кавърверсия на песен от оригиналния саундтрак към филма на Дани Бойл.
Написана е от Ар Раман и съчетава традиционни индийски звуци с ритъм в стил „ърбан". Никол дори е придала нов привкус на парчето като е добавила и малко свой текст.

„Такава чест е да работя с Ар Раман и да бъда част от „Беднякът милионер" по някакъв начин," казва вокалистката на "Пусикет долс". „Сюжетът и музиката на филма въздействаха невероятно силно".  Сингълът излиза на 13 април и вероятно ще е от най-големите хитове на лятото.

Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия