Феновете на Краси Аврамов отвръщат на удара

Казват, че няма лоша реклама. Краси Аврамов призова държавата и правителството да подкрепи песента му, за да стане тя победител и вече седмица след победата му ВСИЧКИ медии коментират усилено песента. Въпреки многото отрицателни коментари по адрес на

2009-02-26 09:29:05
Феновете на Краси Аврамов отвръщат на удара
Казват, че няма лоша реклама. Краси Аврамов призова държавата и правителството да подкрепи песента му, за да стане тя победител и вече седмица след победата му ВСИЧКИ медии коментират усилено песента. Въпреки многото отрицателни коментари по адрес на човека глас вече е факт и петиция в подкрепа на песента. Ето и текста на петицията:

Красимир Аврамов убедително спечели финала на конкурса "Българската песен на Евровизия" с 55% от зрителските гласове, 5 пъти повече от гласовете за втората песен. Сега срещу него се излива огромна "помия", долни коментари от долни хора и на международно признат певец с рядък глас се приписва титлата "куц кон", "срам за България". Въпреки това обаче конкуренцията му далеч не заслужаваше честта повече от него. Основната претендентка за правото да представя България пред Европа се състезава с тривиална песен с крадена мелодия и слиза все по-ниско с некоректни и нетактични коментари от ефира.

Ние искаме:
1. БНТ да вземе становище по проблема и да пресече хапливите реплики на знайни и незнайни български музиканти.

2. БНТ да оповести точната сума на гласовете за всяка песен. Да се оповести и за коя песен колко телефонни номера са гласували, от което да се изчисли среден брой гласове за песента от един номер.

3. Знайните и незнайните музиканти, които падат толкова ниско и с такива тежки обвинения, да бъдат санкционирани по някакъв начин от гилдията им и от БНТ. Ние смятаме, че кръчмарската свада, която те се опитват да предизвикат далеч не подхожда на поведение, каквото бихме очаквали от култур-трегери.

4. БНТ да подкрепи Красимир и да му окаже всякаква помощ за организирането на представянето му на полуфинала и финала в Москва.

Най-важното:

5. Песента да не се оттегля, вотът да не се провежда наново и Красимир Аврамов да остане човекът, който ще ни представя в Москва.

Текстът на петицията е написан от фен на конкурса Евровизия, който смята, че изборът на България е удачен, за разлика от "големите специалисти" на страната. Всякакви намеци, че петицията е написана от хора, "купили" победата на Красимир, както и намеци, че такива са ми платили, биха били напълно неуместни". Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия