Мацка на деня: Меган Фокс (секси снимки)

Меган Фокс притежава едно от най-красивите лица на Холивуд. Само поглед към сините й очи е достатъчен, за да усетите как ви пронизват. Освен това има онези перфектни телесни извивки и неустоим загар, които могат да подлудят всеки. Всъщност прекрасно

2009-02-03 14:29:13
Мацка на деня: Меган Фокс (секси снимки)
Меган Фокс притежава едно от най-красивите лица на Холивуд. Само поглед към сините й очи е достатъчен, за да усетите как ви пронизват. Освен това има онези перфектни телесни извивки и неустоим загар, които могат да подлудят всеки.
Всъщност прекрасното й тяло е изиграло ролята и на своеобразно платно за рисуване – тя има шест татуировки, една, от които представлява портрет на Мерилин Менсън.
Още ли се чудите от къде ви е познато това красиво лице?
Меган Фокс е звездата от известния сериал "Трансформърс". Има и още няколко роли в серийни продукции, но би било грехота такова бижу да се ограничи единствено с актьорска игра.
Меган Фокс позира за известни списания като FHM, GQ, Maxim и Arena.
Родена през 1986г. и днес едва 22-годишна Меган Фокс бе обявена за най-сексапилната жена за 2008 г.  Тя успя да измести от лидерската позиция в онлайн класацията на FHM колежката си Джесика Алба.






Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия