Група БАЛКАНДЖИ ще зарадва феновете си на 14-ти Февруари

Обичаната от всички фенове на етно рока група Балканджи подготвя голям концерт навръх празника на любовта и виното 14 февруари в кино Влайкова (ул. Цар Иван Асен II номер 11) от 18 ч. Групата, чиято музика по уникален начин съчетава рок с автентичен

2009-02-02 08:43:15
Група БАЛКАНДЖИ ще зарадва феновете си на 14-ти Февруари
Обичаната от всички фенове на етно рока група Балканджи подготвя голям концерт навръх празника на любовта и виното 14 февруари в кино Влайкова (ул. Цар Иван Асен II номер 11) от 18 ч. Групата, чиято музика по уникален начин съчетава рок с автентичен български фолклор, официално кани многобройните си почитатели и приятели да отпразнуват заедно новия им албум „Змей“, който вече е на музикалния пазар.

Специален гост на празничната вечер ще бъде „Гологан“ - група за етно рок поезия, в която американката Анжела Родел очарова публиката с умелите си вокали в стил българско народно пеене.

В чест на Св. Трифон Зарезан, покровител на лозарите и винарите, всеки гост на събитието го очаква чаша червено вино и малък дар за спомен, издържан в оригинален „балканджийски“ стил. Седемте момчета и дамата от групата са предвидили и други изненади, които ще бъдат разкрити малко преди началото на самия концерт.

14 февруари, ден традиционно посветен на любовта, ще бъде доминирана повече от всякога от вълшебството на това чувство, което струи от всеки един текст и мелодия на Балканджи. Изпълнявайки най-хубавите си парчета на живо, групата обещава да превърне вечерта в едно специално преживяване за всички, които не могат да си представят света без обич. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия