Стефани и Джордан заформиха дует

 Най-новият дует в попфолка е този между гласовитите изпълнителите на “Ара мюзик” – Стефани и Джордан. Двамата се събраха, за да изпълнят хитовото парче “Ти си любовта”. То е по музика на Ромарио, аранжиментът е на

2009-01-30 10:44:43
Стефани и Джордан заформиха дует
 Най-новият дует в попфолка е този между гласовитите изпълнителите на “Ара мюзик” – Стефани и Джордан. Двамата се събраха, за да изпълнят хитовото парче “Ти си любовта”. То е по музика на Ромарио, аранжиментът е на Светослав Лобошки, а текстът е дело на Снежана Григорова.

      “Продуцентът ни от “Ара мюзик” предложи тази идея, защото гласовете ни страшно си пасват. Ние я приехме без колебание, тъй като освен колеги сме и много добри приятели, често излизаме заедно вечер, имаме еднакъв хъс за забавления и много сходни интереси”, споделят Стефани и Джордан.

      На дуета вече е заснета и видеоверсия, която до броени дни ще е факт в ефира на Фен ТВ, а песента от утре може да се чуе по радиостанции и дискотеки.

      На въпроса дали между двамата има нещо повече от колегиалност и приятелство, те са категорични:

      “В момента нямам гадже, защото съм се съсредоточила изцяло в това да се наложа като добър изпълнител и все още не е дошло времето на любовта за мен”, споделя Стефи, а Джордан загадъчно намеква, че “За мен сега има само една жена и нейното име започва с А”J Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия