Пълна промяна за MAD TV от февруари

На 1 февруари ефирът на MAD TV ще осъмне с изцяло променена програмна схема. Освен това, почитателите на музикалния канал ще бъдат зарадвани и с цели четири нови предавания, които допълнително ще обогатят разнообразието от музика в ефира на телевизия

2009-01-28 10:16:22
Пълна промяна за MAD TV от февруари
На 1 февруари ефирът на MAD TV ще осъмне с изцяло променена програмна схема. Освен това, почитателите на музикалния канал ще бъдат зарадвани и с цели четири нови предавания, които допълнително ще обогатят разнообразието от музика в ефира на телевизията. В същото време MAD TV ще продължи наложената досега линия първа да излъчва най-новите хитове, както и активно да подкрепя българските артисти.

От първия ден на месеца на любовта в ефира на MAD TV ще стартират четири нови предавания с напълно оригинални концепции, разработени от екипа на телевизията.

Първото от тях ще се казва „Music For Your MP3” и ще се излъчва по три пъти на ден – сутрин от 7:00, следобед от 17:00 и вечерно време от 21:00, с продължителност от един час. В него MAD TV ще предложи възможно най-добрата селекция от актуални хитове на определена тема. Зрителите ще могат автоматично да използват създадената плейлиста и да качват избраните заглавия в собствения си музикален MP3 плейър. За целта плейлистите ще бъдат публикувани в сайта на телевизията. В последните години MP3 плейърите напълно изместиха всички други преносими музикални устройства и трайно се настаниха в лайфстайла на тийнейджърите по цял свят. Напълно в крак с тенденциите MAD TV ще им предложи най-лесния начин за създаване на качествени плейлисти.

Второто ново предаване ще бъде „Top 5 Online” с Милица, едно от най-популярните лица в ефира на MAD TV. Класацията ще се излъчва всеки делничен ден от 20:00 вечерта с повторение сутрин от 11:30 и ще бъде съставена изцяло от зрителите на телевизията, които ще имат възможността да гласуват за любимите си песни и изпълнители на специален микро-сайт.

Третата изненада за музикалните фенове ще бъде нощният блок „Insomnia Mixer”. Той ще представя изключителна селекция от рок, алтернативна и електронна музика, която  Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия