Майка нападна с нож класната на сина си!

Гневна майка нападна с нож класната на сина си в училище "Васил Левски" в Бяла Слатина. Повод за скандала станало пререкание между сина на учителката, който учи в 11-и клас, и сина на жената. Миналия четвъртък децата се засекли на вхо

2009-01-26 13:53:09
Майка нападна с нож класната на сина си!
Гневна майка нападна с нож класната на сина си в училище "Васил Левски" в Бяла Слатина.

Повод за скандала станало пререкание между сина на учителката, който учи в 11-и клас, и сина на жената.

Миналия четвъртък децата се засекли на входа на училището и седмокласникът напсувал сина на учителката.

Конфликтът между двамата тлеел от месеци, но досега единайсетокласникът се въздържал, този път обаче замахнал и плеснал шамар на момчето, обясни за Dnes.bg директорът на школото Йордан Цоканов.

Разплаканият седмокласник веднага позвънил на майка си, а тя от своя страна тичешком нахълтала в учебния час, размахвайки нож.

С ритници, ругатни и псувни 33-годишната ромка Силвия Михайлова нападнала учителката Радостина Станилова, която е и класна ръководителка на сина й.

Когато майката влетяла, учениците били първата мисъл на учителката. Извикала в лицето на жената: "Децата няма да ги пипаш!", разказа още директорът.

Незабавно от охраната на училището се обадили в полицията и нападателката била задържана. Същата вечер е осъдена по Указа за борба с дребното хулиганство.

Многократно Педагогическият съвет на СОУ "Васил Левски" се е занимавал с поведението на седмокласника, който имал много други провинения.

Сега обаче и двете момчета са с последно предупреждение за изключване.

"Майката е много избухлива, многократно е била привиквана в училището заради поведението на сина й, но... толкова пъти учителите са получавали изрази, подобни на този, който синът й е употребил. Трябва да има съдействието и от вкъщи, а там го няма", завърши Цоканов. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия