Честит имен ден на всички именици! На имения си ден Ивана стана кръстница!

На 7-ми януари Мегазвездата на телевизия “Планета”, Ивана празнува своя имен ден. Тази година точно на своя празник хитовата певица ще стане кръстница на двете деца на Росица Пейчева. Идеята се родила спонтанно и Ивана с радост приела да

2009-01-07 15:37:22
Честит имен ден на всички именици! На имения си ден Ивана стана кръстница!
На 7-ми януари Мегазвездата на телевизия “Планета”, Ивана празнува своя имен ден. Тази година точно на своя празник хитовата певица ще стане кръстница на двете деца на Росица Пейчева. Идеята се родила спонтанно и Ивана с радост приела да стане кръстница на децата на своята колежка. Всички заедно ще посрещнат двойния празник в Лъки, където Мироана и Димитър ще приемат Светото кръщение. Заедно с кръстницата в Родопите ще бъдат Теодора, Стояна и Румен, както и много звезди на “Планета” ТВ. Росица Пейчева е поканила много свои колеги, подали й ръка в началото на нейната самостоятелна певческа кариера.
Новата 2009-та година Ивана посрещна в морската столица Варна, където празнува със своите почитатели. И на Коледа, и на Нова година певицата за първи път изтегли паричката, която досега все се падала или на баща й, или на Теодора. През януари изпълнителката смята да посвети свободните уикенди на пътешествия до красиви кътчета на България. “Кръв ми капе от сърцето” е най-новият клип на певицата, чиято премиера скоро предстои по “Планета” ТВ.

Честит имен ден на всички именици! Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия