Елена снима в клип двойник на любимия си актьор!

“Под прикритие” е най-новият клип на Елена, който ни представя певицата в различна светлина, непоказвана досега. Новото музикално предложение на певицата е изцяло авторско – по текст на Росен Димитров и музика на Велислав Драганинск

2009-01-06 13:50:11
Елена снима в клип двойник на любимия си актьор!
“Под прикритие” е най-новият клип на Елена, който ни представя певицата в различна светлина, непоказвана досега. Новото музикално предложение на певицата е изцяло авторско – по текст на Росен Димитров и музика на Велислав Драганински.
Видеоклипът е заснет на два различни снимачни терена в София – елитно столично заведение и съвсем нов тунинг-център.
Любителите на мощните автомобили ще останат впечатлени от присъствието в клипа на уникално немско возило, единствено в България. Самата Елена също ще покори сърцата на почитателите си с три модерни визии, дело на стилистката Зорница Първанова.
Изпълнителката залага на спортно-елегантния стил в пъстри цветове, а интересен грим и прически допълват специфичната й визия. Елена работи и по нова песен, с която да изненада феновете, а неотдавна записа мелодичната балада “Любов не ти остана”.
Главната мъжка роля във видеоклипа е поверена на известен български модел, който има невероятна прилика с любимия актьор на Елена. Певицата симпатизира на Уентуърт Милър, който изпълнява главната роля в популярния сериал “Бягство от затвора”. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия