Талантливите момичета от група Сахара вече са готови с първия си видеоклип. Неговата премиера бе в Шоуто на Слави на 17 декември, когато специални гости в предаването бяха Нина, Ивелина и Боряна.

Видеото е към дебютната песен на триото - „Strictly for us”, която се върти в радио ефира от ноември. Сингълът  вече стремглаво изкачва родните музикални класации. Песента  е от каталога на Universal music, аранжиментът е на Мага и Десислав Данчев. Режисьор на видеото е екс Мангасарянът - Сашо Среброто: „Самото заснемане на клипа стана много бързо, с момичета се разбрахме супер лесно. Възхитен съм от работата си с Нина, Ивелина и Боряна. Въпреки годините и фактът че това е първия им клип, се държаха много професионално,  правиха това, което изисквах от тях и съм много доволен от крайният резултат. Пожелавам им  много успехи.”

За видеото бе подготвена специална хореография от Петя, хореограф със сериозна репутация, работила с Руши, Мария Илиева,  Графа. За декор на снимките бе използвана  единствената в България LED стена от последно поколение, произведена от световния лидер BARCO, собственост на Жокер Медиа. Върху екрана  с размери 7/5 метра бе излъчвана специална анимация. Сахара вече  са готови с  втория си сингъл и  продуцентите им вече обмислят как да го филмират.


Автор: Александър Ненов