DEPECHE MODE добавиха още шест нови дати към турнето си

Още шест нови дати са добавени към европейската част на световното турне на мегазвездите Депеш Мод „Tour Of The Universe 2009”. Това са Дюселдорф и Лайпциг в Германия, Нанси във Франция и Валядолид, Билбао и Севиля в Испания. Така тур дат

2008-12-10 14:12:11
DEPECHE MODE добавиха още шест нови дати към турнето си
Още шест нови дати са добавени към европейската част на световното турне на мегазвездите Депеш Мод „Tour Of The Universe 2009”. Това са Дюселдорф и Лайпциг в Германия, Нанси във Франция и Валядолид, Билбао и Севиля в Испания. Така тур датите за големия гастрол са вече 34. 

За радост на хилядите български фенове на великите британци, турнето ще премине и през България на 18 май 2009г., а шоуто ще се състои на столичния стадион Васил Левски. Мегапродукцията се провежда  в рамките на мащабния фестивал Туборг Грийн Фест, в който са включени и концертите на Депеш Мод в Загреб и Белград. Туборг Грийн Фест е един от най-популярните музикални фестивали, по време на който най-актуалните групи и най-страхотните концерти достигат на живо до меломаните в цяла Европа. 

Най-новият албум на ню уейв кралете Депеш Мод се очаква да излезе на пазара на 21 април 2009г., издаван у нас от Mute / Анимато Мюзик. Продукцията ще бъде дванадесета в дискографията на групата. В момента Дейв Гахан, Мартин Гор и Анди Флетчър са в студио в Санта Барбара, Ню Йорк, където тече финалната сесия по завършването на албума. Все още се пази в тайна заглавието на албума, броят на парчетата, включени в него и името на разбиващия нов сингъл, който се очаква да бъде пуснат официално през февруари 2009г. 

Депеш Мод са най-продаваната британска група от каталога на издателите Mute / EMI Records от 1981г. до днес. Очаква се предстоящият им нов албум да надмине успеха на предишния „Playing The Angel”, който достигна статуса на най-продаван албум в 18 държави по света. 

Билетите за мега концерта на 18 май са почти на изчерпване. Още през първите дни след тяхното пускане в продажба, пропуските за зоната пред сцената бяха напълно разпродадени. Билетите за ВИП зоната на стадиона (сектор А), както и седящите места с най-добра видимост към сцената също са изчерпани. 

Ограничени количества от ценните пропуски на цени от 40, 45 и 55 лева все още могат да бъдат зкупени от касите на Тикетпро в страната.

След супер успеха на Туборг Грийн Фест у нас през 2008г, отбелязан с грандиозния концерт на Деф Лепърд и Уайстснейк, традицията продължава с уникалното мега шоу на боговете Депеш Мод! С Туборг Грийн музиката звучи по-добре и забавлението продължава по-дълго! Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия