Голямото коледно пазаруване започва с панаира на книгата

Международният панаир на книгата отново отвори врати в София. Най-голямото книжно събитие в страната ще се проведе от 3-ти до 7-ми декември 2008 г. в НДК. За разлика от обикновено когато всички участници се събират в една по-голяма зала, тази година

2008-12-04 09:59:59
Голямото коледно пазаруване започва с панаира на книгата
Международният панаир на книгата отново отвори врати в София. Най-голямото книжно събитие в страната ще се проведе от 3-ти до 7-ми декември 2008 г. в НДК. За разлика от обикновено когато всички участници се събират в една по-голяма зала, тази година панаира се разпростира на цели 4 етажа от Националния дворец на Културата. Предколедният панаир ви предлага уникалната възможност да закупите книги с намаление от 5% до 50% от коричната цена. За всеки, който търси подарък това е едно от добрите места да го намери. Ако все пак не търсите подарък на ключови места са поставени няколко коша с "преоценени" книги, които се предлагат на цени до 5 лв.

Тинейджърите ще намерят най-интересните за тях книги на етаж 3, където са повечето от издателствата, предлагащи подобна литература.

Голямото коледно пазаруване започва! Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия