Натали Портман представя без дрехи новия аромат на Dior

Актрисата остава само по парфюма "Rouge Nude"

2012-08-24 17:00:00
Натали Портман представя без дрехи новия аромат на Dior
Снимка: Dior

Напоследък стана модерно ароматите на различните марки да бъдат представяни от красиви, разголени жени. По-лесно е да накараш една актриса или супермодел да остане без дрехи за рекламирането на парфюм, отколкото да се съблече за Playboy.

 

Ако не сте виждали носителката на „Оскар" Натали Портман, както майка я е родила, то Dior ви дава тази възможност. Актрисата представя аромата на лейбъла "Rouge Nude" в серия снимки, на които изглежда доста женствена и съблазнителна.

 

Кадрите са дело на Марио Соренти, който е истински маг в снимането на съблечени жени (доказателство е миналогодишния календар на „Pirelli").

 

В интернет излязоха снимките от фотосесията, на които Портман, която вече е съпруга и майка, позира от кръста нагоре. Появи се и един фотос, на който тя е легнала на одеало и цялото ѝ тяло е на показ, като интимните ѝ части са скрити от колената и ръцете ѝ. Снимката има логото на марката Christian Dior, но от компанията отрекоха тя да е част от кампанията им, лансираща аромата, а по-скоро някой си е поиграл и заблуждава останалите фенове на марката и актрисата.

 

Вижте снимките в галерията ни!

Автор: Мария Господинова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия