Жан-Клод Ван Дам имал афера с Кайли Миноуг

Романсът им се състоял по време на снимките на "Уличен боец"

2012-08-14 13:15:00
Жан-Клод Ван Дам имал афера с Кайли Миноуг
Жан-Клод и дъщеря му Бианка. Снимка: Reuters

Една от най-колоритните светски звезди у нас е Жан-Клод Ван Дам. И то не поради факта, че се бие като нинджа, или защото е добър актьор, а защото често посещава страната ни и попада в плен на нощните родни хубавици по кръчмите.

 

51-годишният Жан-Клод участва в снимания в България екшън „Непобедимите 2". В момента той промотира усилено лентата и даде нова тема за размисъл на журналистите, загатвайки, че е имал романс не с коя да е, а с мегазвездата Кайли Миноуг.

 

„Знаете ли какво, трябва да питате нея. Тя има по-силна памет от мен. Аз съм на 51 години и знаете ли колко пъти получавах удари в лицето в „Непобедимите"? Не, не. не. И да речем, че се е случило и какво? Кой го интересува това?... Понякога се оставяш по течението. Добре! Да, да, да, случи се. Бях в Тайланд и имахме афера", разкри пред „The Guardian" Ван Дам, който си партнира с Миноуг в продукцията „Уличен боец".

 

Звездата допълни, че е било много красиво случилото се между тях и е много трудно да устоиш на дама като Кайли.

 

„Страхотни целувки, правене на любов, би било ненормално да не попаднеш в плен на красива жена като нея. И тя беше пред мен всеки ден с тази прекрасна усмивка, толкова чаровна. Не се държеше като голяма звезда", спомни си още Жан Клод Ван Дам.

 

Филмът с участието на Кайли излезе на екран през 1994г. , но няма яснота кога точно е заснет т.е. кога точно се е състоял романсът между актьора и певицата. През февруари 1994 г. той се ожени за четвъртата си жена.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Автор: Мария Господинова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия