Кейт Уинслет обича голотата и се чувства комфортно без дрехи

Актрисата не се срамува от по-пищната си фигура

2012-07-27 15:15:00
Кейт Уинслет обича голотата и се чувства комфортно без дрехи
Снимка: сп. Vogue

Британската звезда Кейт Уинслет позира в една много женствена и чувствена фотососия за новия брой на списание Vogue, Испания (август/2012). Вълнуващите кадри са на фотографа Мигел Ревериего, а сесията не случайно носи името „Една истинска жена". Силното излъчване на талантливата блондинка е оформено от стилиста Белен Антолин, а сексапилният ѝ грим е дело на Лиза Елдридж Ослепителната Кейт, която е лице на козметичния гигант Lancome, носи дрехи от новите колекции на Herve Leger, Celine, Gucci, както и ефектни бижута на Cartier.

 

Актрисата признава, че успява като по магия да съчетае кариерата си на супер звездата с тихия и нормален, семеен живот. Наскоро 36-годишната Кейт заяви, че няма проблеми с голотата и, че се чувства напълно спокойна, когато трябва да снима сцени без дрехи. Тя твърди, че се гордее с несъвършенствата на тялото си и смята, че те вдъхновяват обикновените жени с по-пищни форми, като нейните.

 

Най-известната ѝ гола сцена е на, позиращата за картина Роуз в "Титаник". Тя се съблича и във филмите „Малки деца", "Четецът", „Свещен дим" и в сериала „Милдред Пиърс".
Освен мнението си за голота Кейт коментира спокойно и хода на времето: "Мисля, че днес се чувствам по-комфортно в кожата си, отколкото когато бях на 21 години."

 

Ето и няколко нейни думи споделени пред медиите:

 

За това, че живее сама с двете си деца след развода със Сам Мендес:
"Да живееш и да останеш сама изглежда странно в наше време. Истината е, че никога не съм била самотна. В крайна сметка имам децата си Миа и Джо."

 

За отказа ѝ да посещава психотерапевт:
"Една от причините, никога да не го направя е, че искам, ако има нещо в мен, което има нужда от поправка, да разчитам на интуицията си и да го поправя сама."

 

За щастието:
"Аз действително казвам на глас, че съм щастлива, когато е така. Снощи отидох на по питие с двама приятели и както си вървяхме им казах: "Боже, знаете ли, че се чувствам супер." Наистина беше така. Напоследък се чувствам добре - здрава съм, наясно съм със себе си, фокусирана съм върху важните неща..."

Снимките на женствената Кейт можете да разгледате в галерията на Tialoto.bg

Автор: Мария Господинова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия