Роузи Хънтингтън -Уайтли заблестя в бразилския Vogue

Красавицата отново печели овации и завист... дори и от колежки

2012-03-29 15:21:00
Роузи Хънтингтън -Уайтли заблестя в бразилския Vogue
Снимка: Vogue

С ангелско сияние отново очарова Роузи Хънтингтън-Уайтли, този път от корицата на бразилския Vogue. Моделът на Vicotria's Secret позира в бяло и златисто, като от кадрите лъха едновременно еротика и невинност.

 

Роузи е от жените, които винаги са будили възхищение и завист. Дори една от колежките й – Кандис Суонепол – заяви наскоро, че завижда на любимата на Джейсън Стейтъм. Блондинката, която позира за майското GQ разкри, че би искала да се снима във филм, досущ като Уайтли, която замести Меган Фокс в „Трансформърс". Суонепол обаче усещала, че няма шанс, тъй като не може да докара чаровния южноафрикански акцент на Роузи.

Мислила съм за това (да се снима във филми). Но е трудно да говориш така, на мен ми е много трудно", издаде Кандис. Дали акцентът е бил ключов за наемането на ангела или по-скоро нейната красота?

 

Откакто приключиха снимките за фантастичния екшън, официално Роузи не е поемела друг ангажимент към кино продукции, но пък тя си има сигурна кариера на подиума, което е важно за феновете й, защото ще излага перфектното си тяло и лице на показ.

Разгледайте всички снимки в галерията на Tialoto.bg

Автор: Мария Господинова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия