Дейвид Бекъм обяви на търг уникалните си автомобили (+ снимки)

Футболистът Дейвид Бекъм продава уникалните си автомобили. Той вече се е разделил с тунингованото си Porsche 911 Turbo, любимата си TVR Cerbera и специалния Rolls-Royce Phantom. В момента предлага на

2012-03-28 10:56:00
Дейвид Бекъм обяви на търг уникалните си автомобили (+ снимки)
Снимка: Reuters

Футболистът Дейвид Бекъм продава уникалните си автомобили. Той вече се е разделил с тунингованото си Porsche 911 Turbo, любимата си TVR Cerbera и специалния Rolls-Royce Phantom. В момента предлага на търг и другите си луксозни возила, съобщи в. "Сън".

 

Той се е решил на тази стъпка, защото смята да фокусира живота си в Америка, където в момента живее със своето семейство и играе за футболния отбол „Ел Ей Галакси“.

 

 

В автомобилната колекция на Бекъм влизат още Range Rover, Lamborghini, Bentley, BMW и др. автомобили, които за повечето хора биха били неосъществима мечта. В търга са включени и трите мотоциклета Harley Davidson.

 

Звездното семейство не кара колите си във Великобритания, затова са счели за безсмислено да ги карат с кораб до Америка, където ще стоят и ще събират прах. Общата стойност на автомобилите е 500 000 лири, но те са по-ценни поради факта, че са на Дейвид Бекъм.

 

Вече бившите коли на Бекъм вижте в Automedia.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия