Боби Уомак има рак на дебелото черво (+ видео)

Певецът и композитор Боби Уомак бе хоспитализиран по спешност през изминалия уикенд. Той бе приет със съмнение за пневмония, но след поредица от изследвания, лекарите установиха, че има рак на дебелот

2012-03-27 09:42:00
Боби Уомак има рак на дебелото черво (+ видео)
Снимка: Reuters

Певецът и композитор Боби Уомак бе хоспитализиран по спешност през изминалия уикенд. Той бе приет със съмнение за пневмония, но след поредица от изследвания, лекарите установиха, че има рак на дебелото черво в първи стадий, съобщи Contactmusic.

 

 

Неприятната новина бе разпространена в Twitter от басиста Буткси Колинс. Той написа, че неговият приятел е болен от рак, но е оптимистично настроен относно бъдещето си. Боби Уомак поздравява феновете си, призовава ги да не се притесняват за здравословното му състоя, а просто да мислят положително и да се молят за бързото му възстановяване.

 

Боби Уомак започна кариерата си през 60-те години на 20-ти век в семейната банда „Валентинос“. Той е написал хитовата песен на “Rolling Stones” - “It`s All Over Now”. Преди кариерата му да залезе, той записва и парчетата "Lookin' For Love", "Harry Hippie" и "Across 110th Street".

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия