Замериха Ким Кардашиян с „брашнена бомба”

Холивудската красавица Ким Кардашиян бе замерена с „брашнена бомба” от жена с азиатски произход, съобщава Contactmusic. Случката се разиграла по време на премиерата на новия парфюм на свет

2012-03-23 23:02:00
Замериха Ким Кардашиян с „брашнена бомба”
Снимка: reuters.com

Холивудската красавица Ким Кардашиян бе замерена с „брашнена бомба” от жена с азиатски произход, съобщава Contactmusic. Случката се разиграла по време на премиерата на новия парфюм на светската лъвица в Западен Холивуд, състояла се вчера вечерта.

 

Позирайки с усмивка на лице пред камерите, в един момент 31-годишната звезда била замерена от голям пакет с брашно. Целият й гръб и косата й побелели.  Кардашиян веднага била отведена в гримьорната, където стилистите й набързо успели да я приведат в добър вид.

 

 

„Това вероятно е най-откаченото, неочаквано и странно нещо, което ми се е случвало”, споделя красавицата.

 

Азиатката, позволила си да хвърли „брашнена бомба” по сексапилната звезда, е била заловена от полицията, но малко по-късно е била освободена, тъй като Кардашиян заявила, че няма да повдигне никакви обвинения срещу нея.

 

Оказало се, че нападателката всъщност е активистка на ПЕТА, която била силно подразнена от факта, че риалити звездата често носи дрехи и аксесоари от естествена кожа.  

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия