Адриана Лима обяви: "Бременна съм!"

2012-03-21 15:38:00
Адриана Лима обяви:
Снимка: Reuters

Моделът на „Виктория Сикрет“ Адриана Лима официално обяви, че е бременна, съобщи vs-models.com. През 2006 година тя се запознала със сръбския баскетболист Марко Ярич и 3 години по-късно двамата минават под венчилото. Плод на тяхната истинска любов е 2-годишната им дъщеря Валентина.

 

Малката сладурана с нетърпение очаква появата на своето братче или сестриче и постоянно изпраща въздушни целувки към корема на майка си. През август миналата година Адриана Лима изненада медиите, като съобщи, че дъщеричката й вече говори на 3 езика – сръбски, английски и португалски.

 

 

30-годишната брюнетка съобщи радостната вест в своя профил в Twitter. Тя написа на стената си, че двамата с Марко са много щастливи и развълнувани, защото са в очакване на второто си дете. На Адриана Лима й харесва да бъде майка и се радва, че има възможността да разбере колко силна е връзката между майка и дете.

 

За бразилската моделка най-добрата работа е тази на майка. Тя винаги се е чудела дали съществува безпрекословната любов, но след като родила дъщеря си Валентина, разбрала, че наистина я има.

 

Когато била на 13 години, Адриана Лима се разхождала в местен търговски център, където била забелязана. На 15-годишна възраст печели престижния конкурс „Форд супермодел на Бразилия“, малко след това отива да живее в Ню Йорк.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Wwwooow
преди 12 години

а така! трябва да има наследница това красиво създание :)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия