Разкриха какво ще е името на дъщеричката на Джесика Симпсън

Приятели на американската певица и актриса Джесика Симпсън разкриха как тя възнамерява да кръсти нероденото си все още бебе, съобщава сп. “In Touch Weekly”.   Ако се вярва на слухов

2012-03-19 18:27:00
Разкриха какво ще е името на дъщеричката на Джесика Симпсън
Снимка: reuters.com

Приятели на американската певица и актриса Джесика Симпсън разкриха как тя възнамерява да кръсти нероденото си все още бебе, съобщава сп. “In Touch Weekly”.

 

Ако се вярва на слуховете, 31-годишната красавица и годеникът й Ерик Джонсън обмисляли редица имена за дъщеричката си, като в крайна сметка се спряли на Максуел – бащиното име на Ерик и моминското на любимата му баба.

 

 

„Те обсъдиха много имена, включително някои доста чалнати, като например Зайнфандел, но не успяха да стигнат до единодушно мнение. В крайна сметка обаче го решиха – те възнамеряват да кръстят дъщеричката си Максуел, накратко – Макси”, разкриват за изданието източници, близки до звездата.

 

За бременността на Джесика Симпсън се заговори още през август. В средата на октомври информацията бе официално потвърдена, като тогава стана ясен и полът на бебето, което блондинката очаква. 

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия