Забраниха реклама с Кейт Ъптън – била твърде секси (+видео)

2012-03-18 13:43:00
Забраниха реклама с Кейт Ъптън – била твърде секси (+видео)
Снимка: reuters.com

Няколко телевизии, в това число и MTV, забраниха най-новата реклама на “Zoo York” с участието на Кейт Ъптън, тъй като тя била твърде секси и провокативна, съобщава New York Daily News.

 

В рекламното видео, което се очаква да се завърти по телевизиите и в интернет пространството в началото на април, 19-годишната моделка се наслаждава на своя сутрешен джогинг в парка, облечена в прилепнало по тялото й и разкриващо коремчето й спортно екипче. С предизвикателната си външност тя успява да привлече вниманието на няколко скейтбордисти и на две хлебарки, които провеждат един изключително пиперлив разговор по неин адрес.

 

 

„Това е една наистина много забавна реклама! Кой би предположил, че хлебарките могат да бъдат толкова весели и колоритни? Това определено е реклама, която трябва да се гледа”, заявява Кейт Ъптън, очевидно не особено притеснена заради забраната за излъчване на рекламното клипче в определени телевизии.

 

Всъщност неотдавна, по време на SuperBowl, бе забранена и още една реклама с участието на сексапилната манекенка – този път на веригата за бързо хранене “Carl's Jr”. И тогава доводите за забраната бяха същите – прекалено секси и провокативни кадри.

 

Вижте рекламата на “Zoo York”:

 

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия