Колко струва красотата на Дженифър Анистън?

2012-03-17 19:38:00
Колко струва красотата на Дженифър Анистън?
Снимка: reuters.com

Холивудската актриса Дженифър Анистън, която често вълнува мъжките фантазии, отделя значителна сума пари, за да поддържа красотата си, пише в. “Daily Mail”.

 

Оказва се, че звездата от „Приятели” хвърля цяло състояние, за да успява дори на 43 години все още да привлича погледите на представителите на силния пол към себе си. Близки на актрисата разкриват, че на нея са й необходими около 8000 долара месечно, за да може да плаща скъпата козметика, която използва, и да се възползва от услугите на личната си треньорка и диетоложка.

 

 

За да поддържа кожата си безупречна, Анистън отделя по 2000 долара на месец за най-различни кремове, лосиони и почистващи продукти, както и за специални СПА процедури.

 

За да е винаги във форма, звездата се доверява на близката си приятелка и лична треньорка по йога Манди Ингбер. За около три часа йога занимания на седмица Анистън пръска по 900 долара, което прави 3600 долара месечно.

 

Разбира се, тренировките далеч не са достатъчни на актрисата, за да извайва перфектното си тяло, затова тя ползва услугите и на диетоложката Кари Уот, които й струват 680 долара на седмица. 

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
justasmile
преди 12 години

еми като има да дава ;дд

koshtramba
преди 12 години

Nothin special.

DownloadVirus
преди 12 години

Остави мъжете да преценят дали е или не е...

Glam0rous
преди 12 години

може и да не е точното животно, но чертите и са всичко друго, но не и красиви, камо ли женствени

ch0c0late44
преди 12 години

ee Glam0rous чак пък кон хаха не е кой знае колко красива за мен - по скоро нормална..ама кви пари хвърля..оу май гот

Glam0rous
преди 12 години

значи тоя кон ако е красив, не знам. Ако ще със злато да се намаже пак има уникално грозната физиономия и тая нейната прическа хич не и помага, а само го подчертава.

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия