Арестуваха бившия на Кейти Пери

Бившият съпруг на певицата Кейти Пери – Ръсел Бранд, бе арестуван вчера по обвинения за дребно посегателство върху чужда собственост, съобщава Contactmusic.   Причината за задържането на

2012-03-16 21:37:00
Арестуваха бившия на Кейти Пери
Снимка: reuters.com

Бившият съпруг на певицата Кейти Пери – Ръсел Бранд, бе арестуван вчера по обвинения за дребно посегателство върху чужда собственост, съобщава Contactmusic.

 

Причината за задържането на британския комик е избликът му на агресия, при който той изтръгнал iPhone-а на един от папараците, опитващи се да го заснемат, и го захвърлил по намиращата се в близост сграда. При отнемането на телефона той успял да счупи и прозореца на колата на фотографа. Инцидентът се разиграл в понеделник в Ню Орлиънс, където Бранд се снима в нов филм.

 

 

За да излезе от ареста, актьорът трябвало да заплати 700 долара глоба и гаранция в размер на 5 000 долара. Негови представители заплатили на фотографа нанесените материални щети.

 

Малко по-късно Бранд заяви в Twitter, че е реагирал толкова остро на ситуацията, тъй като не искал паметта на покойния Стив Джобс да се осквернява, чрез използването на iPhone-а по такъв непочтителен начин.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
bazingaaaa
преди 12 години

Хахах явно тоя не само в филмите си е лудак.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия