Риана купи къща на по-малкия си брат

R&B звездата Риана купи луксозна къща на брега на морето на малкия си брат Рори, съобщава Contactmusic.   Слуховете гласят, че 24-годишната певица е зарадвала със скъп имот и неизвестно кол

2012-03-16 18:07:00
Риана купи къща на по-малкия си брат
Снимка: reuters.com

R&B звездата Риана купи луксозна къща на брега на морето на малкия си брат Рори, съобщава Contactmusic.

 

Слуховете гласят, че 24-годишната певица е зарадвала със скъп имот и неизвестно количество пари 22-годишния си брат, за да му помогне да успее с рап кариерата си.

 

„Риана е много близка с брат си и е готова на всичко, за да му помогне. Те двамата често излизат заедно и са си много добри приятели. Тя иска да е сигурна, че той ще успее да развие таланта си, без да се притеснява от липсата на пари”, разкриват източници.

 

 

Рори, който се подвизава със сценичния псевдоним GQ, издаде своя първи сингъл “Feel Me” миналата година и неговата по-голяма сестра е решена да го изстреля на върха на музикалните класации.

 

„Риана много обича Рори. Тя искаше да го подсигури с негов собствен дом и с определена сума пари в банката. Тя го изненада, когато той най-малко очакваше”, разкрива източник за в. “Daily Star”.

 

Всъщност щедростта на Риана е пословична. Тя често прави дарения, с които иска да подпомогне бившите си съграждани от Барбадос. Неотдавна тя дари парични средства за старата църква в родния й град, както и за училището, в което е учила.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия