Стани гадже на принц Хари

2012-03-14 11:22:00
Стани гадже на принц Хари
Снимка: Reuters

Принц Хари силно се надява, че в най-скоро време ще срещне любовта. Той осъзнава, че повечето девойки се плашат от отговорностите, които ще трябва да поемат върху плещите си, ако станат част от кралското семейство, съобщи ContactMusic.

 

Принц Хари имаше 5-годишна връзка с Челси Дейви, но техните взаимоотношения приключили през 2009 година. Мълви се, че основната причина за тяхната раздяла е нежеланието на Челси да бъде постоянно под прицелите на журналистите.

 

27-годишният принц Хари споделя, че определено няма приказен живот и това са глупави илюзии на хората, които не знаят колко е трудно да си част от кралското семейство. Той не се отказва от търсенето на любов и няма търпение да намери момиче, което ще го обича и ще има сили да понесе отговорностите, които са неразделна част от брака с кралска особа.

 

 

В съвсем скоро време баба му кралица Елизабет Втора има празник – Диамантен юбилей от възкачването й на престола. Принц Хари и другите й внуци се надяват, че ще имат възможността да я изведат извън града и да се позабавляват далеч от любопитните хорски очи.

 

 

(БТА)

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия