Миранда Кер стана посланик на „Часът на Земята”

Сексапилната австралийска моделка Миранда Кер бе обявена от WWF (Световен фонд за дивата природа) за втора поредна година за световен поласник на „Часът на Земята”, пише Contactmusic. &nb

2012-03-13 19:50:00
Миранда Кер стана посланик на „Часът на Земята”
Снимка: reuters.com

Сексапилната австралийска моделка Миранда Кер бе обявена от WWF (Световен фонд за дивата природа) за втора поредна година за световен поласник на „Часът на Земята”, пише Contactmusic.

 

Красавицата, която отдавна е известна с участието си в редица инициативи с екологична насоченост и освен това притежава своя собствена козметична линия, предлагаща на пазара изцяло органични продукти, за пореден път ще призовава хората да се влючат в кампанията на WWF.

 

 

Миранда Кер обещава да стартира и безплатен курс по йога за своите фенове, ако поне 500 от тях споделят в специално направения за целта канал в YouTube с какво смятат, че биха могли да допринесат за опазването на планетата ни.

 

„Часът на Земята” тази година ще се състои на 31 март (събота) между 20,30 и 21,30 ч. Всеки, който иска да се включи в инициативата, ще трябва просто да загаси осветлението в дома си за 60 минути. Главната цел на кампанията на WWF е да привлече общественото внимание към така наболелите климатични проблеми на Земята.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия