Ники Минаж ще става писателка

Хип-хоп изпълнителката Ники Минаж има намерение да се изяви на ново поприще – в литературата, съобщи Контактмюзик. Тя доби популярност като певицата и успя да се наложи в света на модата със сво

2012-03-13 14:56:00
Ники Минаж ще става писателка
Снимка: Reuters

Хип-хоп изпълнителката Ники Минаж има намерение да се изяви на ново поприще – в литературата, съобщи Контактмюзик. Тя доби популярност като певицата и успя да се наложи в света на модата със своите линии червила M.A.C и лаковете за нокти O.P.I, но явно има нужда да се развива още.

 

Нейният мениджър Кортес Брайънт съобщи, че рапърката има намерение в най-скоро време да пусне на пазара собствена колекция дрехи. В момента Ники Минаж иска да даде нова насока на своето професионално развитие.

 

В социалната мрежа Twitter тя била попитана дали има намерение да се пробва и като писателка. Тя не скрила факта, че в момента работи над две книги.

 

 

Ники Минаж е родена на 08.12.1982 година в Сант Джеймс. До петата си годишнина живее със своята баба, а след това родителите й я взимат при себе си в Куйнс, Ню Йорк Сити. Певицата е споделяла в свои интервюта, че баща й бил пияница и е подпалил дома им в опит да убие съпругата си. Тя извадила късмет и успяла да се спаси.

 

През 2008 година Ники Минаж е обявена за жена на годината в The Underground Music Awards. Стига върха на класациите, благодарение на парчето си „Beam Me Up Scotty“. В края на годината тя издава първия си албум „Pink Friday“, в който има доста нейни хитови песни. През октомври 2010 година рапърката става първият изпълнител, който има 7 песни в Billboard Hot 100. Има няколко съвместни проекта зад гърба си с Риана, Еминем, Дрейк и Will.I.Am

 

(БТА)

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
BrainlessROCKBABY
преди 12 години

въй.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия