Кейти Пери получи предложение за 2 млн. лири, за да опише развода си

Певицата не казва и думичка след развода, но пък си намери друг мъж

2012-03-13 17:30:00
Кейти Пери получи предложение за 2 млн. лири, за да опише развода си
Снимка: Reuters

Освен драматични изживявания покрай развода си с Ръсел Бранд, Кейти Пери може и да изкара някои друг милион. Певицата е получила предложение за 2 милиона британски лири да опише живота си с комика в книга.

 

Двойката се раздели през декември миналата година след 14 -месечен брак. И двамата запазиха мълчание след официалния си развод миналия месец, но издателство е решило да даде думата на Кейти. „Когато всичко вървеше добре, никой не можеше да вземе думата от Кейти. След раздялата обаче никой от тях не казва и думичка", разкри неин близък, цитиран от FemaleFirst.

Междувременно се заговори, че Пери не си губи времето, а вече има афера с друг мъж. Става въпрос за високоплатения модел Баптисте Джиабикони , който е едва 22-годишен. Според запознати с личния живот на звездата, лично Карл Лагерфелд в изиграл ролята на Купидон и ги е събрал.

 

"Карл чувства Баптисте като син, откакто го откри за модния подиум през 2008 г. Той каза на Кейти, че Джиабикони е идеален за нея", сподели източник пред „The Sun".

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Автор: Мария Господинова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия