Роднините на Уитни Хюстън се притеснявали за нея

Наскоро съпругата на брата на покойната певица Уитни Хюстън даде интервю пред Опра Уинфри. В него тя сподели, че от известно време насам се е безпокоила, че наркотиците могат да я убият.   Воде

2012-03-09 11:38:00
Роднините на Уитни Хюстън се притеснявали за нея
Снимка: Reuters.com

Наскоро съпругата на брата на покойната певица Уитни Хюстън даде интервю пред Опра Уинфри. В него тя сподели, че от известно време насам се е безпокоила, че наркотиците могат да я убият.

 

Водещата директно я попитала дали е имало възможност тя да си отиде заради прекомерната употреба на наркотични вещества, на което Патриша Хюстън отговорила, че това е било като надпис на стената.

 

 

През последните няколко месеца Уитни Хюстън е променила начина си на живот и затова близките й не се безпокоили чак толкова за нея. За съжаление, певицата нямаше късмет с любовта и винаги бе на грешното място с грешния човек.

 

В предаването е взето интервю и от дъщерята на Уитни – Боби Кристина. Тя разказва по какъв начин иска майка й да бъде запомнена от нейните многобройни почитатели. На 11 февруари даровитата певица бе намерена под водата във ваната в хотел в Бевърли Хилс. Причините за нейната смърт все още не са изяснени.

 

(БТА)

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия