Вини Джоунс в столична дискотека по анцуг

Актьорът Вини Джоунс бе част от афтърпартито на телевизия Планета и успя да придаде холивудски блясък на партито. Бившият уелски национал успя да стане център на вниманието в столичната дискотека Nigh

2012-03-07 21:00:00
Вини Джоунс в столична дискотека по анцуг
Снимки: Dnes.bg

Актьорът Вини Джоунс бе част от афтърпартито на телевизия Планета и успя да придаде холивудски блясък на партито. Бившият уелски национал успя да стане център на вниманието в столичната дискотека Night Flight, независимо, че бе облечен с анцуг. Десетки девойки въздишаха по него и правеха всичко възможно, за да се снимат или да получат автограф за спомен.

 

Вини Джоунс е в столицата за снимките на екранизацията на световноизвестната игра „Company of Heroes“. Звездата доказа, че е истински купонджия, че притежава завидни танцувални стъпки и цени женската красота.

 

 

Поп-фолк изпълнителката Преслава и нейната колежка Галена забавляваха гостите в нощното заведение. Повечето поздрави бяха насочени към звездата от филмите „Гепи“ и „Две димящи дула“ и към шефа на пайнер инж. Митко Димитров, който бе във видимо добро настроение.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ccdesigns
преди 12 години

Или имам Дежа Вю, или статията е стара. Не говоря за това, че писах коментар преди няколко дни. Тая снимка ми е супер позната и мисля, че съм я виждал преди много време (няколко месеца може би).

an0nimn0
преди 12 години

Явно не е прочел онази статия. xDD

ccdesigns
преди 12 години

E тва е. Най-големия!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия