Бийбър ще заживее със Селена Гомес в имот за 10.8 млн. долара

Любимецът на тийнейджърите Джъстин Бийбър е дал 10.8 млн. долара за луксозен имот с големина 286 512 квадратни сантиметра, намиращ се в Холивуд хилс. Певецът има намерение да заживее под един покрив с

2012-03-06 16:38:00
Бийбър ще заживее със Селена Гомес в имот за 10.8 млн. долара
Младата звездна двойка ще заживее в луксозен имот. Снимка: Reuters

Любимецът на тийнейджърите Джъстин Бийбър е дал 10.8 млн. долара за луксозен имот с големина 873.288 кв.м., намиращ се в Холивуд хилс. Певецът има намерение да заживее под един покрив със своята любима Селена Гомес.

 

18-годишният тийнейджър вече е горд собственик на огромен луксозен имот, който разполага с 5 спални, огромна трапезария със стъклени стени и частен киносалон.

 

 

Идолът на тийнейджърите все още не може да се нанесе в жилището си, защото в момента в него живее актьорът Ащън Кътчър, който го е взел под наем за 50 000 долара месечно, след като се разделил с любимата си Деми Мур.

 

 

 

 

(БТА)

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ccdesigns
преди 12 години

Не ги харесвам тия двете, ама въобще не съм съгласен с коментара за това как хората нямат какво да ядат. Бийбър си е изкарал парите и това, че живее в такава къща не означава, че не дава пари за благотворителни каузи и други неща. Пак казвам - не харесвам музиката му, но долното мнение е без никакви аргументи!

mileycyrus1992
преди 12 години

оо и кво ... Боже Мой .. Та те първо са заедно зариди парите и славата ... Гей би и Зелката Гомез ..

ivan4u0320
преди 12 години

Хората умират от глад и мизерия , а някакво разглезено американче живее във къща за 10 милиона ..ХАХА....нали уж ходеше по благотворителни каузи и помогнал на някакво момиче...помогнал той на гъзЪ си ...а ти *** така наречени тийнеиджъри , които го слушат просто явно не разбират ГРАМ от музика..... та така искате музика.....има толкова по - добри от БИЙБЪР !!!

DieselBlood
преди 12 години

Cool story,bro.

someonerandom
преди 12 години

Е на кого да го пишат любимец?На пенсионерките?Това,че конкретно вие не го харесвате,не променя факта,че именно тийнейджърките го издигнаха и съставят основната част от аудиторията му.

werii
преди 12 години

И ми пука, защото... ?

Lucho
преди 12 години

Ралица, хайде стига си ни занимавала с хомосексуалисти и техните това как харчат парите си. То стана по-зле от жълтата преса тук.

ch0c0late44
преди 12 години

И мене ми пука?

SorrowEyes
преди 12 години

Оф, тоя вече не мога да му понасям мазната физиономия. И ми писна всяка втора статия в интернет да е свързана с тва гейче.

Bloody-girl
преди 12 години

Любимецът на тийнейджърите .../ Да се смея ли, да плача ли.../

Gerry905
преди 12 години

Оооох, Боже, Боже.....

siss_kiss
преди 12 години

Нищо ново..:D

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия