Кейти Пери отмъщава на бившия си съпруг с бургер

Певицата бясна, че не я уведомил за развода, наказва вегетарианската му същност, навирайки му снимка с месо

2012-03-06 12:57:00
Кейти Пери отмъщава на бившия си съпруг с бургер
Снимка: Reuters

Миналия месец певицата Кейти Пери се разведе официално с вече екссъпруга си Ръсел Бранд, според очевидци с голяма усмивка. Певицата обаче едва ли е радостна, защото все още е ядосана на комика и се опитва да го ядоса с различни изказвания и картинки.

 

Ръсел е яростен вегетарианец и по време на брака му с Пери се опита да я откаже от месото и млечните продукти. Кейти обаче тайно продължаваше да хапва мръвки и не успя да се откаже от любимите си бургери.

 

Дамата реши да го ядоса, като му изпрати полуизяден бургер, в изблик на гняв тези дни. Певицата излязла с приятелки и след няколко питиета започнала да му пише смс-и, които той игнорирал. Подразнена от липсата на отговор, звездата решила да засегне вегетарианската му същност със сочна мръвка в сандвич.

 

 

„Когато Кейти и Ръсел бяха женени, той се опитваше да я превърне във вегетарианец. Готвеше храни без месо и животински продукти и се дразнеше много, когато тя консумираше неща, противоречащи на хранителните му навици. После те започнаха дело за развод около Коледа, за което Кейти в началото дори не подозираше.

 

Тя беше ядосана, че Ръсел е подал документите без да я уведоми. Почувства се засрамена и предадена", разкри запознат със семейната им драма пред в. „Daily Star".

 

„Малко по детски тя предприе акт на отмъщение, като му изпрати снимка на полуизяден бургер с текст към него: Ммм, вкусно!", допълни източникът.

 

 

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Smile.
преди 12 години

Звезди...

choparkopar
преди 12 години

Много зряло...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия