Вижте кои са най-сексапилните спортисти

2012-03-05 22:03:00
Вижте кои са най-сексапилните спортисти

Сред спортистите определено има красиви мъже и жени, но като във всяка една класация само един човек е на почетното първо място. За най-секси спортистка бе избрана Даника Патрик, тенисистът Рафаел Надал успя да победи конкурентите сред мъжете. Според него обаче хората са надценили външния му вид. 

 


Рафаел Надал е роден на 03.06.1986 година в Манакор, о. Майорка. До 7 юни 2010 година тенисистът бе номер 1 в Световната ранглиста по тенис. Рафаел Надал има 4 победи и 6 титли от Ролан Гарос. През 2004 година успя да спечели купа Дейвис с отбора на Испания.
На второто място е друг сексапилен спортист - футболистът Кристиано Роналдо, а на трета позиция е състезателят по американски футбол Том Брейди, който е и съпруг на моделката Жизел Бюндхен.

 


При жените на почетната първа позиция е автомобилната състезателка Даника Патрик. На второ място е тенисистката Ана Иванович, тройката се оформя от хокеистката Теса Боном. Сърфистката Алана Бланшард и тенисистката Мария Шарапова се наредиха съответно на четвърто и пето място.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
bartha
преди 12 години

за мен този на профилната ми снимка е най-секси спортист в света. Теди Тодоров е номер 1 . пък на мен Рафа ми е много грозен нз защо


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия