Слави Трифонов и Мартина се разделиха?

2012-02-18 01:30:00
Слави Трифонов и Мартина се разделиха?

От известно време насам се знае, че шоуменът Слави Трифонов е на крилете на любовта, благодарение на своята любима Мартина. Двамата били постоянно заедно и често били засичани да се прибират след работа - Мартина е част от балета на предаването "Шоуто на Слави".

 


Слуховете са, че телевизионният водещ и балерината се разделили заради певицата Каролина Гочева. Слави Трифонов си харесал талантливата девойка още по време на предаването "Танцувай с мен", но тогава техните взаимоотношения не се развили.

 


Когато Каролина Гочева пристигнала в България тя отседнала в дома на шоумена. Двамата решили да запазят тази информация в тайна, за да няма излишни коментари.

 


Преди няколко дни се появи информация, че Мартина и Слави Трифонов посетили в чужбина клиника за ин-витро оплождане. Двамата останали два дни, за да си направят необходимите изследвания. Доскоро дори се твърдеше, че нещата помежду им са сериозни, Слави е запознал семейството си с Мартина и е въпрос на време двамата да се оженят. Дали нещата между тях наистина са приключили или са се появили поредните неверни слухове?

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ccdesigns
преди 12 години

Прилича малко на Dirtyy

dark_angel3
преди 12 години

Като я гледам каква е ...

an0nimn0
преди 12 години

ccdesigns, вечен ерген ли да си остане ;DD

ccdesigns
преди 12 години

аз въобще не знаех, че тоя ходи с няква.

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия