Маколи Кълкин не прилича на нищо

2012-02-16 23:08:00
Маколи Кълкин не прилича на нищо

Когато актьорът Маколи Кълкин бе малко сладко дете, той определено беше любимец на малки и големи. С течение на времето парите го развалиха и направиха от него съвсем друг човек. 31-годишният актьор изглежда потресаващо - лицето му е бледо и изпито, изглежда като болен.

 


Маколи Кълкин известно време изкарваше прехраната си като DJ, но в последно време изявите му силно са намелели. Последният си ангажимент той отменил, защото се чувствал зле. Неговите близки обаче твърдят, че това не се е случвало и че актьорът е в много добро здравословно състояние.

 


Кълкин се ражда през 1980 година в многодетно семейство. На 4-годишна възраст стъпва за пръв път на сцената, като участва в различни представления на Бродуей. В следващите няколко години изиграва роли няколко нискобюджетни сериала. На 10-годишна възраст получава предложение за участие в "Сам вкъщи". За ролята си в първия филм той получава 300 000 000 долара, богато е възнаграден и за "Сам вкъщи 2".

 


Маколи Кълкин добива популярност изведнъж, но не успява да задържи вниманието на хората. С течение на времето звездата му започва да залязва, а парите му да го погубват. В последните 10 години той е участвал в много малко продукции, повечето от които са нискобюджетни и безинтересни.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
bartha
преди 12 години

абе квото и да пишете кожата на 30 годишен не изглежда така. в интернет има снимки от 20-22 годишната му възраст и са шокиращи. демек още от началото му с наркотиците

nellllllly
преди 12 години

Всъщност а мен ми е много интерсно защо сте избрали тази снимка?

nellllllly
преди 12 години

Оххххх, жалко за него!

crazydivane
преди 12 години

После идва невероятният успех на първата част от "Сам вкъщи". Инкасирани са рекордните $ 500 млн. през 1990 г. Родителите разбират, че тяхното мъниче е истинска златна мина и стават негови агенти.

redbul2
преди 12 години

На нищо. Вярно е. Прилича на кълка.

filmimilmi
преди 12 години

Преди да преразкажеш статия от други сайтове, замисли се критично. Маколи Кълкин вече е на 30+, снимката е умишлено замазана, а живеем в 21-ви век. Всеки телефон снима по-добре от тази резолюция, така че това си е чиста манипулация. Пичагата си е с прическа, брадата му е оформена като катинарче, което показва, че си се грижи за външния вид. А отделно от това винаги си е бил кльощав, така че на една ужасна като качество снимка естествено, че ще изглежда така. Също така си поправи грешката, където си писала "300 000 000". Няма такъв хонорар за филм все още. Както по-долу казаха, възможно е да си объркала някоя нула...

xoxi
преди 12 години

Сериозно.. започнете да пишете интересни статии. Да, жалко, че малкият Кевин от Сам вкъщи е пораснал. Но това не е статия, която задържа интереса. Ако нямате нищо за казване, въобще не пускайте глупости.

elichka955
преди 12 години

Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!

BrainlessROCKBABY
преди 12 години

true story

shitman
преди 12 години

Може и 300 да са. Имайте предвид че за тези филми актьорите получават пари при всяко излъчване на филма от медия, киносалон, всяко продадено DVD. този филм го дават поне по 10 телевизии около всяка коледа. Чак ми се драйфа от него вече.

Meoww
преди 12 години

Наркотиците не прощават. Какво хубаво дете беше, а сега прилича на труп.Защо хората, които добият популярност и забогатеят, и са харесвани от хората, се убиват с дрога?! Това не го разбирам. Какво им липсва?! Как е възможно да си толкова лекомислен. Нямам думи. Не само звездите а и обикновените хора/деца употребяват дрога и си мислят, че това е готино. Що за простотия е това? Да не говорим, че в някои страни дрогата е легална. Накъде отива тоя свят Боже...на никой не му се живее.Хората, които употребяват дрога нарастват с всеки изминал ден, и никой нищо не прави по въпроса. Нямам думи. Да си теглят бесилото и да се свършва.

DarthLord
преди 12 години

Имате грешка... Как че е получил 300 000 000 долара?? може 300 000 или 3 000 000, ама не и 300 000 000..

Uriell
преди 12 години

Написали сте че е получил словом триста милиона долара! Това са 90те мисля все пак, не бъдещето. Дори и днес, със всичката инфлацията от тогава, един филм струва по малко, а какво остава за актьорите

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия