Как Риана поддържа фигурата си?

2012-02-16 18:23:00
Как Риана поддържа фигурата си?

Само преди броени дни – по време на церемонията по връчването на наградите „Грами”, R&B звездата Риана изуми всички, появявайки се в прилепнала по тялото й и изрязана отвсякъде черна рокля, която подчертава сексапилните й извивки.

 

След като мнозина се запитаха как изпълнителката е успяла да постигне подобна фигура, информацията за това не закъсня. Треньорът на звездите Харли Пастернак, автор на „Програмата за отслабване в пет фази”, разкри за сп. “People” как е вкарал Риана във форма.

 

„Тя има красиво тяло по природа. Да се работи с такъв човек е лесно. Риана изпълняваше стриктно препоръките ми и тренираше по пет дни в седмицата. Тя увеличи кардиото от 10 на 30 мин. и това определено даде резултати. Тя се хранеше по пет пъти на ден, като в менюто й присъстваха предимно протеини”, разкри треньорът.

 

Харли Пастернак отдавна е известен сред холивудските знаменитости. Той е работил със звезди от ранга на Хали Бери, Джесика Симпсън, Аманда Сийфрид, Робърт Дауни-младши и Дженифър Хъдсън, която успя да свали цели 40 кг. от осанката си.

 

Тренировъчната програма на Пастернак се състои от пет фази, всяка от които с продължителност от пет минути. Първата представлява високоинтензивна кардио тренировка, втората – силови упражнения за горната част на тялото, третата – силови упражнения за долната част на тялото, четвъртата – тренировка за коремните мускули, и петата – нискоинтензивно кардио. 

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия