Правят филм за покойната певица Уитни Хюстън

2012-02-15 22:54:00
Правят филм за покойната певица Уитни Хюстън

Напълно често срещано явление е някоя известна личност да ни напусне и обществото да започне да се интересува от нея. Такъв е случаят и с покойната певица Уитни Хюстън. Интересът към нейните песни нарасна значително - само за 48 часа продажбата на нейните албуми се увеличи с 60 пъти. Най-известния й хит - романтичната песен "I will Always Love You" е свалена от над 195 000 души, като за предишните 7 дни тя е била свалена едва 3 000 пъти.

 


Уитни Хюстън се е снимала за филм, който ще се появи на филмовия пазар тази година. Тя има и десетки неиздадени записи, които ще видят бял свят през следващите няколко години. Напълно възможно е образът на певицата да се превърне в модна марка. Уитни имаше наистина уникален глас, също така беше автор и на много песни, но най-известните й парчета са писани от други хора -  "I Wanna Dance With Somebody" е от Шанън Рубикъм и Джордж Мерил, "Didn't We Almost Have It All" е дело на Уил Дженингс и Майкъл Масър и "I Will Always Love You" е написана от Доли Партън.

 


Преди 7 години певицата участваше в телевизионното риалити предаване "Да бъде Боби Браун". Там се разбра, че тя има сериозни проблеми с наркотиците, които увреждат нейния глас. Уитни е имала договор на стойност 100 милиона щатски долара. Тя е трябвало да запише шест албума и два сборника с хитове, но е издала едва четири.

 


Все още не е ясно дали Уитни Хюстън е направила своето завещание, ако липсва такова, всичките й бъдещи приходи ще бъдат получени от нейната 18-годишна дъщеря Боби Кристина Браун.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия