Версията на роднините на Уитни Хюстън за смъртта й

2012-02-13 23:17:00
Версията на роднините на Уитни Хюстън за смъртта й

Певицата Уитни Хюстън ни напусна преди два дни, но все още не е изяснена причината за нейната смърт. Последната информация е, че е починала в следствие на удавяне, но според нейните роднини това не е вярно.

 


Те твърдят, че в дробовете й няма достатъчно количество вода, за да може да се направи извод, че е заспала във ваната и се е удавила. Роднините на Уитни Хюстън смятат, че певицата е починала, защото е изпила големи количества алкохол и е взела успокоителни хапчета. Тя е починала, а след това се е плъзнала във ваната под водата.

 


Леля й Мери Джоунс я открила в хотелската й стая. Тя отишла да й остави вечерната рокля, видяла, че певицата е в банята и излязла от стаята. 30 минути по-късно Уитни все още била в банята и леля й се притеснила и решила да види дали всичко е наред. Тя намерила безжизненото тяло на певицата, измъкнало го от ваната и й оказала първа помощ. За съжаление, вече било твърде късно.

 


Утре рано сутринта тялото на Уитни Хюстън ще бъде пренесено в Атланта.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ccdesigns
преди 12 години

и аз това тръгнах да пиша. уж някъв бодигард я бил намерил... и дали не пишеше на земята в апартамента в някъв хотел.. а не във ваната

daq96
преди 12 години

Нали бодигарда й я беше намерил?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия