Келън Луц иска още продължения на „Здрач”

Американският актьор Келън Луц не може да се примири с края на поредицата „Здрач” и иска да участва в още нейни продължения.   Последната част на вампирската сага – „Здр

2012-02-12 14:35:00
Келън Луц иска още продължения на „Здрач”

Американският актьор Келън Луц не може да се примири с края на поредицата „Здрач” и иска да участва в още нейни продължения.

 

Последната част на вампирската сага – „Здрач: Зазоряване – Част 2”, се очаква на големия екран през ноември тази година. Актьорите от лентата обаче се надяват, че авторката на романите от поредицата – Стефани Майър, ще работи върху тяхното продължение.

 

„Обожавам героя си в „Здрач” и искам да продължавам да го играя. С останалите актьори от лентата постоянно си обсъждаме това. Всички смятаме, че би било страхотно, ако имаме възможността да се снимаме в нова част на поредицата. Знам, че Стефани работи върху нов роман, така че... кой знае? Може би някой ден отново ще се съберем на екран”, заяви Луц. 

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
SunT
преди 12 години

^А що бе, Келан има и други хубави филми.То самите филми Здрач са боза и не заслужават продължение, обаче някои от актьорите(като изключим Кристен и Робърт, защото не ги понасям) са доста добри.

xXWinnerXx
преди 12 години

о милите как се лигавят само за да ги държат на екран и да имат нещо и те да правят. ОК главните актьори станаха известни търсени и скъпоплатени ама тия другите кво ще правят - някви поддържащи роли и такива неща. Лигльовци


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия