Годжи се събра с бившата си приятелка Станислава

Преди 3 години червенокосата балерина Станислава се влюби в Годжи. Те имаха кратка връзка, заради голямата възрастова разлика от 20 години. Тя решила да се раздели с музиканта, защото искала да излиза

2012-02-12 01:45:00
Годжи се събра с бившата си приятелка Станислава

Преди 3 години червенокосата балерина Станислава се влюби в Годжи. Те имаха кратка връзка, заради голямата възрастова разлика от 20 години. Тя решила да се раздели с музиканта, защото искала да излиза навън, да се забавлява, а той предпочитал спокойствието и да си е у дома. В същото време не я пускал по дискотеки и барове, защото я ревнувал. 

 


Музикантът доста трудно прие факта, че е зарязан, особено като се има предвид, че след раздялата им двамата продължиха да работят в "Шоуто на Слави". Той обаче не се отказа от нея и продължи да се бори за любовта им. Правеше й щедри подаръци, спонсорира танцовата й школа и с времето успя да си я върне обратно.

 


Откакто двамата са отново заедно, Годжи е наистина щастлив и често се държи като влюбен тийнейджър, който изживява първата си истинска любов. Той се е променил, вече не води толкова пенсионерски начин на живот и дава всичко от себе си, за да изненадва приятелката си ежедневно.

 


Годжи решил да си направил профил и в социалната мрежа Facebook, за да покаже на хората, че е влюбен и те да разберат коя е жената, която обича. Също така иска да следи отблизо живота на своята любима.

 


Преди време музикантът е бил и с други балерини - шефката на балет "Дива" Зорница Петрова и нейната колежка Елица от "Сатен".

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия