Кристина Агилера забранява да я снимат отзад

2012-02-11 17:59:00
Кристина Агилера забранява да я снимат отзад

Американската певица Кристина Агилера забранява на снимачния екип на риалити предаването “The Voice” да я снима под определени ъгли, под които смята, че изглежда прекалено дебела.

 

Гласовитата изпълнителка, която от известно време насам се изявява като съдия в шоуто за таланти, има строги изисквания относно начина, по който я показват на малкия екран. Тя изцяло е забранила да бъде снимана отзад, тъй като смята дупето си за огромно. Освен това настоява пред стилистите да я обличат и гримират така, че да изглежда максимално слаба и вталена.

 

Въпреки че за самата Агилера изискванията й изглеждат повече от нормални, част от екипа на “The Voice” вече проплака от капризите й. Ако се вярва на слуховете, останалите съдии в шоуто смятат за изключително непрофесионално поведението на поп звездата.

 

„Тя твърди, че се харесва такава, каквато е, с всичките си извивки по тялото, но всъщност това далеч не е така. Кристина е обсебена от фигурата си и е пълна с комплекси”, разкриха от екипа на риалити предаването.

 

 

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
smnna.
преди 12 години

http://***.youtube.com/watch?v=eAfyFTzZDMM&ob=av2eмай не е трябвало да пише тая песен точно тя хаха

sashunkaa
преди 12 години

Ех,ех и тя с претенции вече..


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия