Селена Гомес посети своя болна фенка (+видео)

Американската певица и актриса Селена Гомес зарадва своя болна фенка, като я посети в болницата, в която тя е настанена.   13-годишната Хана Хуанг страда от болестта прогерия (известна още като

2012-02-10 13:40:00
Селена Гомес посети своя болна фенка (+видео)

Американската певица и актриса Селена Гомес зарадва своя болна фенка, като я посети в болницата, в която тя е настанена.

 

13-годишната Хана Хуанг страда от болестта прогерия (известна още като синдром на Хътчинсън-Гилфорд), която се характеризира с преждевременно остаряване (от 8 до 10 пъти по-бързо от нормалните хора) още в ранна детска възраст. Заболяването се среща изключително рядко и се счита за наследствено. Рядко хората с прогерия надхвърлят 20-годишна възраст.

 

От години насам Хана е настанена в болница, където състояннието й е под постоянно наблюдение. От сутрин до вечер тя рисува, пише в дневника си, прави гривни от мъниста и слуша музика, но не каква да е, а само песни на Селена Гомес.

 

Научавайки за огромната си фенка, страдаща от подобно тежко заболяване, звездата, която в момента се среща с Джъстин Бийбър, решила да я изненада, като я посети в болницата. Това се случило през декември миналата година.

 

„Хана е толкова красива и е един от най-невероятните хора, които съм срещала някога. Обичам те!”, написа тази седмица в Twitter Гомес, качвайки и своя снимка от посещението в болницата.

 

Само преди около месец пък в YouTube бе качено клипче на Хана, в която тя благодари на поп звездата за радостта, която й е донесла, запознавайки се с нея. Болната тийнейджърка дори показва гривна от мъниста, която е направила специално за Гомес. Вижте видеото:

 

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
watergirlblue
преди 12 години

бе хора няма как да се оправи...това е неизличимо...можем само да се радваме че е още жива и се срещнала със своя герой...:)

converse_all_star
преди 12 години

gorkoto detence dano se oprawi :)

maaarietta
преди 12 години

Отровна.. ти чуваш ли се какви ги говориш?? Как мислиш се чувства това дете ?? Ти не си перфектна нали ; ) Но да знаеш - Всичко се връща : ))

xfakexsmilex
преди 12 години

миличката ;( мисля обаче, че това е неизлечима болест.. много мило от страна на Селена, че я е изненадала така. :)

bloodyF
преди 12 години

otrovna, dano nikoga ne ti se nalaga da razbirash kakvo e tochno..glupachka..

oTPoBHa
преди 12 години

OH my god, това не е от този свят бе... Това е извънземно :x

sashunkaa
преди 12 години

Да,дано се оправи!!Да бъде жива и здрава миличката :)

h0usen3v3rdies
преди 12 години

Дано се оправи !!! :*

bloodymirror
преди 12 години

miloto detence :X:X

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия