Анджелина Джоли очаква близнаци?

Холивудската актриса Анджелина Джоли очаква близнаци от дългогодишния си партньор Брад Пит, гласят най-пресните задокеански клюки.   Според информация, публикувана на страниците на клюкарското

2012-02-02 22:42:00
Анджелина Джоли очаква близнаци?

Холивудската актриса Анджелина Джоли очаква близнаци от дългогодишния си партньор Брад Пит, гласят най-пресните задокеански клюки.

 

Според информация, публикувана на страниците на клюкарското списание “OK!”, 36-годишната красавица е бременна за трети път и вече е в третия или четвъртия месец. Ако се вярва на слуховете, Джоли отново носи в утробата си близнаци.

 

Още в средата на декември звездата от „Агент Солт” намекна в свое интервю за сп. “Marie Claire”, че е възможно с Пит за пореден път да разширят семейството си. Още тогава мнозина предположиха, че актрисата отново е бременна.

 

Джоли и Пит са заедно от 2005 година. Те имат шест деца – три биологични (5-годишната Шайло и 3-годишните близнаци Вивиан-Маршлин и Нокс-Леон) и три осиновени (10-годишният Мадокс от Камбоджа, 8-годишният Пакс от Виетнам и 6-годишната Захара от Етиопия).

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия