“Spice Girls” се събират за юбилея на кралица Елизабет Втора?

Певиците от модерната през 90-те години на миналия век момичешка група “Spice Girls” ще се съберат отново на музикалната сцена, гласят последните клюки от света на шоубизнеса.   Пов

2012-01-31 19:42:00
“Spice Girls” се събират за юбилея на кралица Елизабет Втора?

Певиците от модерната през 90-те години на миналия век момичешка група “Spice Girls” ще се съберат отново на музикалната сцена, гласят последните клюки от света на шоубизнеса.

 

Повод за появата на подобни слухове стана скорошно интервю на Мел Би за австралийска телевизионна програма, в което изпълнителката отрече, че с момичетата от “Spice Girls” ще пеят на откриването на Летните олимпийски игри в Лондон, но заяви, че е по-вероятно това да се случи по време на празненствата по случай диамантения юбилей на кралица Елизабет Втора.

 

Момичешката група “Spice Girls”, включваща Виктория Бекъм, Мелани Би, Мелани Си, Ема Бънтън и Гери Халиуел, изгря през далечната 1994 г., но само шест години по-късно сложи край на съществуването си. През 2007 г. и 2008 г. петте изпълнителки направиха съвместно турне, с което припомниха на музикалните фенове за себе си и натрупаха над 100 милиона долара.

 

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия