Майли Сайръс позира с торта във формата на пенис

2012-01-26 20:53:00
Майли Сайръс позира с торта във формата на пенис

Американската певица и актриса Майли Сайръс скандализира за пореден път, като позира за снимки с торта във формата на огромен пенис.

 

Тийн звездата изненада приятеля си Лиам Хемсуърт с неприличен шоколадов кейк за рожденния му ден, който бе отбелязан с шумно парти в Лос Анджелис.

 

Въпреки че всячески се опитва да изчисти имиджа си и да влезе в ролята на примерна тийнейджърка, Сайръс не спира да прави издънки. Тя не само позира гордо до тортата-пенис, но и според очевидци се е напила почти до припадък по време на празненството.

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
lensy32
преди 12 години

Ами на нея сега и е момента да си живее живота. Айде вече като има малки фенове да седи у тях и да си играе на кукли. Напълно нормално. Мисля че тя е на 19г. май или там някаде

Jazzy_smile1997
преди 12 години

Това е нейният живот.Да и аз не съм съгласна да прави тези неща след като толкова малки деца са нейни фенове, но ние какво можем да направим.Каквото и да стане мнението ми за нея никога няма да се промени.Тя е помогнала на толкова много хора, има невероятен талант и въпреки всичко, което прави тя обожава свойте фенове и е готова на всичко за тях.

kaRamella
преди 12 години

Пълни глупости ;д

mileycyrus1992
преди 12 години

:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X

ThEKiNgG
преди 12 години

Има си пари момичето нека си живее :D

FuCKkK13
преди 12 години

пхаха тая па не спря да се излага..

ROFLWTF
преди 12 години

Майли Сайръс, какво очаквате :D:D

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия