Бритни Спиърс се отдавала на разюздани оргии по време на турнетата си?

Бившият бодигард на Бритни Спиърс – Фернандо Флорес, направи поредното скандално разкритие – че поп принцесата се е отдавала на разюздани оргии по време на турнетата си.   Телохрани

2012-01-18 15:00:00
Бритни Спиърс се отдавала на разюздани оргии по време на турнетата си?

Бившият бодигард на Бритни Спиърс – Фернандо Флорес, направи поредното скандално разкритие – че поп принцесата се е отдавала на разюздани оргии по време на турнетата си.

 

Телохранителят, който стана известен, след като през лятото на 2010 година обвини световноизвестната певица в сексуален тормоз, заяви, че ще разкаже шокиращи истини около живота на Спиърс в книга, за която е сключил договор на стойност 1 милион долара.

 

За да не остане голословен, Флорес разкри, че поп изпълнителката неведнъж му е разказвала за най-различни разюздани оргии, в които е участвала по време на турнетата си.

 

„Бритни има голям сексуален апетит и по това, което съм чувал от нея, турнетата й са пълна порнография. Чувал съм истории за тройки, оргии, лесбийски изпълнения. Тя постоянно пътува с млади, сексапилни и разкрепостени танцьори и танцьорки и нещата излизат извън контрол. Всички те си организират партита с много алкохол, наркотици и неубоздан секс”, разкри бившият бодигард.

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
kaRamella
преди 12 години

Един път се живее.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия