Егото – главната причина за звездните раздели

След като през последните няколко месеца Холивуд бе белязан от не една или две звездни раздели, актрисата Джоан Колинс разкри каква е най-честата причина за разпада във взаимоотношенията между знамени

2012-01-16 15:28:00
Егото – главната причина за звездните раздели

След като през последните няколко месеца Холивуд бе белязан от не една или две звездни раздели, актрисата Джоан Колинс разкри каква е най-честата причина за разпада във взаимоотношенията между знаменитостите.

 

„Това е писано от боговете. Егото на звездите им пречи да бъдат щастливи заедно, тъй като те се сравняват постоянно един с друг. Аз бях сгодена за Уорън Бийти, но по онова време бях по-известна от него и поради тази причина връзката ни не сработи добре. Натъжих се, когато неотдавна разбрах, че Аштън Къчър и Деми Мур се развеждат, но въпреки това осъзнавам, че е много трудно двама актьори да бъдат заедно”, коментира в свое интервю легендата Джоан Колинс.

 

В действителност 2011 година бе годината на звездните раздели. Край на връзките си сложиха Дженифър Лопес и Марк Антъни, Аштън Къчър и Деми Мур, Ким Кардашиян и Крис Хъмфрис, Мария Шрайвър и Арнолд Шварценегер, Джордж Клуни и Елизабет Каналис, Камерън Диас и Алекс Родригес, Дерек Джетър и Минка Кели. Неотдавна Кейти Пери и Ръсел Бранд също обявиха, че се развеждат.

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия