Шакира се омъжва?

Колумбийската поп звезда Шакира възнамерява съвсем скоро да мине под венчило с приятеля си – испанският футболист Жерар Пике, гласят най-пресните клюки от света на шоубизнеса.   Ако се вя

2012-01-16 15:00:00
Шакира се омъжва?

Колумбийската поп звезда Шакира възнамерява съвсем скоро да мине под венчило с приятеля си – испанският футболист Жерар Пике, гласят най-пресните клюки от света на шоубизнеса.

 

Ако се вярва на слуховете, двамата вече са сгодени. Въпреки че имат 10 години разлика във възрастта, те изобщо не се притесняват от това и вярват, че са родени един за друг, твърдят техни близки.

 

Неотдавна в медийното пространство плъзнаха слухове, че Шакира е бременна. Новината обаче така и не бе потвърдена официално от звездите.

 

Колумбийската красавица и испанският защитник се запознаха през 2010 година по време на снимките на видеоклипа на Шакира към песента й “Waka Waka” (химна на Световното първенство по футбол, което се проведе в ЮАР). Те обаче демонстрираха публично връзката си в началото на 2011 година – малко след като певицата се раздели с дългогодишния си приятел Антонио де ла Руа.

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия