Вижте кое е най-желаното женско тяло през 2011

2012-01-12 21:25:00
Вижте кое е най-желаното женско тяло през 2011

Въпреки че е на 42 години, актрисата Дженифър Анистън успя да си върне титлата "Най-желано тяло на Холивуд". През 2008 година бившата съпруга на Брад Пит бе на първо място в класацията, която е направена от пластичните хирурзи д-р Тоби Майър и д-р Ричард Флеминг. През 2009 призът бе връчен на певицата Фърги, а година по-късно на почетното първо място бе моделът Жизел Бюндхен, а Дженифър Анистън остана втора.

През 2012 година актрисата отново е победителка в надпреварата, като успя да надвие доста по-млади жени от нея - Шакира и Бар Рафаели.

В класацията изобщо не са участвали едни от известните и коментирани само - херцогинята на Кеймбридж Катрин и нейната сестра Пипа Мидълтън. Причината за това не е липсата на красота, а фактът, че успяха да привлекат вниманието на Америка прекалено късно. Очаква се догодина да участват в надпреварата, като е възможно някоя от тях двете да грабне и така желания приз.

Двамата хирурзи подготвят класацията си като вземат под внимание кои известни жени се споменават често от техните пациентки.

През изминалата година актрисата Дженифър Анистън е била най-споменавана от жените, които са искали да променят нещо във външния си вид. Когато обаче ставало въпрос за устни - дамите искали тези на новата любима на Брад Пит Анджелина Джоли.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
kremm125
преди 12 години

уникална актриса


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия